Welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud en wil je stoere avonturen beleven? Ga je graag samen met leeftijdgenoten de natuur in om nieuwe dingen te leren en leuke spellen te spelen? Kom dan eens langs, dan speel je met Mogli en Shanti samen in de jungle!

De welpen zijn 7-11 jaar oud en spelen in het junglethema, gebaseerd op het verhaal van Jungleboek. Samen met Mowgli en Shanti beleven ze allerlei avonturen in de jungle. Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen één keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

De welpen dragen tijdens de opkomsten een uniform dat bestaat uit een grijze luchtscouts bouse en een groepsdas (groen met een witte bies). Tijdens activiteiten kun je af te toe badges krijgen of verdienen die de leden op de uniform bouse mogen (laten) naaien.

Wil je komen kijken? Dat kan!

Onze reguliere Welpen opkomsten worden op zaterdag ochtend gehouden van elf tot één uur (11:00u tot 13:00u), bij ons clubhuis aan de tuinen 7B1 in Drachten.

Daarnaast zijn wij bezig met de opzet van een welpenspeltak voor een doordeweekse dag (dinsdagavond)