bevers 5-7 jaar

Ben je tussen de 5 en 7 jaar en houd je van avontuur? Vind je het leuk om elke week lekker samen buiten te spelen en nieuwe dingen te leren? Kom dan eens bij ons op bezoek in het dorp Hotsjietonia. De bevers gaan elke week weer op een spannend avontuur!

De kinderen van 5 tot 7 jaar spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Samen met de dorpsbewoners is er altijd wel wat te doen. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken. Ook gaan de bevers er regelmatig op uit, bijvoorbeeld om andere bevers van scoutinggroepen in de regio te ontmoeten. Ongeveer 2 keer per jaar gaan de bevers op kamp, en dan wordt er regelmatig in tenten geslapen, spannend maar vooral ook heel stoer!

De Bevers dragen tijdens de opkomsten een uniform dat bestaat uit een rode bever blouse en een groepsdas (groen met een witte bies). Tijdens activiteiten kun je af te toe badges krijgen of verdienen die de leden op de uniform blouse mogen (laten) naaien. Hier vind je meer informatie over het scoutfit. 

 

 

 

Op dit moment hebben wij helaas geen actieve bever speltak, dit wegens een gebrek aan leden. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen over deze speltak. 

Aanmelden of vragen stellen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.