Helpen

Vrijwilligers

Wat leuk dat je interesse hebt in vrijwilliger worden bij Scoutingroep de Drones! Er is vast wel iets waar jij ons bij kan helpen. Heb je een uurtje over en wil je dit op een goede en dankbare manier besteden? Kijk dan eens tussen deze lijst van verschillende dingen waar wij goede hulp kunnen gebruiken!

Wij zoeken onder andere nog hulp bij de volgende zaken:

(Bege)leiding

Leidinggevenden vormen samen met jeugdleden de basis van de Vereniging. Leidingteams staan borg voor een leuk en uitdagend activiteitenprogramma waarmee de jeugdleden van hun speltak de kans krijgen zich te ontwikkelen. De (bege)leiding organiseert wekelijks scoutingactiviteiten voor een groep kinderen. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor buitenleven.

Functieprofiel leiding bevers, welpen, scouts

Functieprofiel begeleider explorers

Schoonmaakouder

Ons clubhuis heeft regelmatig ook een schoonmaakbeurt nodig. Hiervoor zoeken wij altijd mensen die hierbij willen helpen. Dit gaat om de schoonmaak van de keuken, stamlokaal, spelruimte en WC. Ook zoeken we daarnaast ouders die bereid zijn regelmatig hand- en theekdoeken te wassen.

Ouderparticipant

Ongeveer 1 keer per kwartaal houden wij een groepsraad. In deze vergadering worden belangrijke beslissingen genomen met betrekking tot de activiteiten waar we aan mee gaan doen, grote aankopen die gedaan worden, het benoemen van leiding en bestuursleden en worden algemene mededelingen gedaan.In de groepsraad zitten alle leden die een functie binnen de groepsvereniging vervullen tezamen met één ouder-vertegenwoordiger per speltak met minderjarige leden.

Wil je meepraten over de randvoorwaarden binnen de groep? Dan zoeken we jou! Neem contact op via de leiding van de speltak van jouw eigen zoon of dochter. Je hoeft natuurlijk geen ouder of verzorger te zijn van een van onze leden om te helpen als vrijwilliger. Iedereen is welkom!

Wil je de Drones ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Drones . Voor jou een kleine moeite, voor de Drones zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van de Drones. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de scoutinggroep de Drones hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch de Drones weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Drones is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert de Drones dan niets op. wil je gelijk gaan shoppen? klik op het logo van sponsorkliks om direct naar onze sponsorkliks pagina te gaan.  wil je direct naar één van de grote webshops? dat kan, door op één van de links hieronder te klikken wordt je direct naar de webshop geleid en kan de drones van je aankoop profiteren zonder dat dat jou iets kost!

coolblue
bol.com