Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan De Drones, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Drones ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Drones.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je De Drones ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Drones. Voor jou een kleine moeite, voor De Drones zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Drones. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de scoutinggroep de drones hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch De Drones weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Drones is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

 

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert De Drones dan niets op.

 

wil je gelijk gaan shoppen? klik op het logo van sponsorkliks om direct naar onze sponsorkliks pagina te gaan.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

wil je direct naar één van de grote webshops? dat kan, door op één van de links hieronder te klikken wordt je direct naar de webshop geleid en kan de drones van je aankoop profiteren zonder dat dat jou iets kost!

coolblue

bol.com

booking.com

mediamarkt

aliexpress

hema

greetz